تجمع اعتراضی دانشجویان پیام نور

تجمع اعتراضی دانشجويان دانشگاه پيام نور استان قزوین

تابناک نوشت : دانشجویان دانشگاه پیام نور استان قزوین در تجمعی اعتراضی، نسبت به قوانین جدید دانشگاه در رابطه با نحوه واریز شهریه اعتراض کردند

 

به گزارش سایت پی ان یو نیوز PnuNews.com در این تجمع اعتراضی که صبح امروز در دانشگاه پیام نور قزوین برگزار شد، دانشجویان دانشگاه پیام نور قزوین در اعتراض به قانون جدید اين دانشگاه مبنی بر نحوه‌ي واریز شهریه متغیر اعتراض کردند.

تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه پیام نور قزوین


تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه پیام نور قزوین

تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه پیام نور قزوین
تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه پیام نور قزوین

تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه پیام نور قزوین

26 پاسخ
  1. محمد
    محمد گفته:

    افرین به این دانشجویان دانشگاه بدونه این صدای تمام دانشجویان معترض هست و از خواسته هامون کوتاه نماییم

    پاسخ
  2. mona
    mona گفته:

    این چ مسخره بازی دانشگاه..منم نمیخوام وام بگیرم..کدوم دانشگاه اینکارو میکنه؟؟؟آزاد بهتر بخدا ..من چطور شهریه بدم باز

    پاسخ
  3. مهراوه
    مهراوه گفته:

    ینی بدبخت تر از قشر دانشجو داریم مگه…
    فقط زورشون به ما میرسه؟؟
    ما درس میخونیم و هزار قرض و وام… آخرشم بیکار و الاف. متاسفم برا خودم که …….

    پاسخ
  4. مسعود محمدی
    مسعود محمدی گفته:

    سلام.
    واقعا جای تاسف داره یک دانشگاه تا این حد به قشر کم درآمد و ضعیف دانشجو فشار بیاره .حالا اگه دانشگاه آزاد این کارو میکرد اوندر به چشم نمی آمد چون معمولا ملت قبل ورود به دانشگاه ها دیگه اول یه نگاه به جیبشون میندازن و بعد انتخاب میکنن که برن دانشگاه ازاد و پول بدن و از امکانت عالی اونجا استفاده کنند یا مثل ما همه کمبود ها از وسایل و مواد آزمایشگاه گرفته تا سطح پایین اساتید و تعداد کم کلاسها و حجم انبوه کتابها که استاد کمتر از 1 چهارم کتاب را هم نمیرسته تدریس کنه را تحمل میکنیم. و این بیشتر به خاطر وضع مالی مون هست که کفاف دانشگاه های باسطح بالاتر را نمیده بخاطر همین یک کنفر مثل من 4 سال پیش سال 91 .ارد پیام نور شدم و خیال میکردم که لااقل وضعیت شهریه ثابت میمونه اولش که اومدن دانشجویان بدهکار را از انتخاب واحد محروم کردن بعدش که دانشجو بدهکار نمیتوانست نمره هاشو ببینه.از اون طرف اومدش شهریه ثابت را قبل انتخاب واحد قرار دادند.الان هم که موعد پرداخت شهریه رو انداختن جلو و رو صفحه اول سایت گلستان و در صفحه گزارش انتخاب واحد101 تهدید کردن که انتخاب واحد هارو حذف میکنند.بله دیگه تو روز روشن دانشجو رو تهدید میکنند که یا زود زود شهیه میدی یا انتخاب واحد ترمتو نهایی نمیکنیم و شهریه ثابتی که دادی رو بالا میکشیم (با این تهدید اقایان اینجوری که به نظر میرسه مان انتخاب واحد هارو حف میکنن و امتحان بی امتحان.)حالا از این طرف فرضا کسی شهریه رو نریزه به حساب اگه به میل سران پیام نور باشه میان تو ترم بعد شهریه واحد هایی که خودشون حذف کردن رو هم میکشن رو شهریه ترم دانشجو.خدایی یه حرف دارم با مدیران پیام نور شما اصلا تو برنامه هاتون به یه چیزی که ما بهش میگیم قشر دانشجو فکر میکنید؟یا فقط فکر سود دهی هستید ؟؟؟؟ تو همین روزهاس که یه بار هم پیام نوریا با یه اختلاص گنده خبر ساز بشن.
    بزرگترین اشتباه زندگیم ورود به پیام نور بود.(تو ازمایشگاه ارشد شیمی یکی ز دوستان برا پایان نامه میخواست پژوهش انجام بده گفت تو ازمایشگاه پژوهشی پیام نور ایلام(جالبه ما اینجا یه ژورنال شیمی هم داریم.خخخخخ) گفتن که حتی مایع دستشویی اونجا موجود نبوده چه برسه به دستگان nmr و… که لازمه آزمایشگاه مجهز شیمیه.
    خداییش این بود یک قطره از دریای مشکلاتتی که تو این مدت در پیام نور داشتم و باهاشون دست و پنجه نرم کردیم.
    البته اساتید خوب هم داشتیم و درود بر مردان و بانوانی که ساعات اضافه برای تدریس سرپا میایستادند و با خون دل خوردن هرآنچه در توان داشتند را می آموختند.
    با تشکر از سایت شما و اطلاع رسانی های به موقع.موفق باشید

    پاسخ
    • علی
      علی گفته:

      واقعا .بعد واحد عملی هم پول میگیرن.البته دانگاه ازاد فقط پول میگیره امکانات نداره ولی خب نمره هم میده وهمچنین اصل مطلبو .مدرک

      پاسخ
      • مسعود
        مسعود گفته:

        سلام به شما علی عزیز. در پاسخ به نظر شما باید عرض کنم که دانشگاه های آزاد یکی از مجهز ترین و ثروتمند ترین دانشگاه های ایران هستند.به عنوان مثال اگه یه سرچ ساده تو اینترنت انجام بدید میبینید که مجهز ترین آزمایشگاه شیمی غرب کشور متعلق به دانشگاه آزاد ایلام است . حالا در نظر داشته باشید که وسایل آزمایشگاه شیمی با سایر آزمایشگاه ها قابل قیاس نیستند مثلا زیست شناسی ها فوقش یه میکروسکوپ حرفه ای 10-12 میلیون ولی این ور دسستگاه ft-ir حداقل 350-400 میلیون تومان و دستگاه nmr چندین میلیاد تومانه(هرچندی دانشگاه ازاد ایلام ان ام آر نداره)برای مقایسه عرض کردم.که به این نتیجه برسیم دوستانی که از امکانات دانشگاه آزاد گفتن واقعا حق گفتند.
        و در مقایسه با امکاناتی که دانشگاه های ازاد و پیام نور نسبت به شهریه و نحوه تدریس و نمره دادن با انصاف است دانشگاه آزاد منصف تر بوده.(توجه گفتم منصف تر بوده نگفتم عالی)
        درود بر شما عزیزان.
        موفق باشید

        پاسخ
  5. kamrani
    kamrani گفته:

    باسلام. دانشجویان گرامی من هم به نوبه خودم ازاین قضیه نگران هستم. به نظر من نه دانشجو تقصیر داره نه دانشگاه.بودجه را ازبالا باید گرفت.در کشورسویس برای همه دانشجویان حقوق در نظر میگیرند.چون مردم بیکار نیستند که شب وروز درس بخونند.اخرش هم کار گیرشان نیاد.

    پاسخ
  6. dsfdf
    dsfdf گفته:

    یک راهکار عالی برای ندادن شهریه تا بعد از 25 ام

    با سلام خدمت تمامی اساتید ، مسئولان و دانشویان گرامی

    ما دانشجویان متفکّر پیام نور ، یک راهکار جدید ابداع کردیم:

    شما می توانید حداقل واحد یعنی 8 واحد (و 12 واحد برای مشمولان خدمت) را انتخاب کنید.
    اینطوری شهریه ی متغیر شما خیلی کم خواهد شد.

    این کار را با هماهنگی کامل مدیر گروه خود انجام دهید تا از فشار مالی وارده بکاهید.
    بعد از 25 ام در حذف و اضافه ، بقیه ی واحدها را انتخاب نمایید.

    چه کنیم دیگه ، این همه درس خوندیم که در چنین شرایطی مدیریت بحران کنیم !!!

    پاسخ
    • سارا موسوی
      سارا موسوی گفته:

      سلام به شما دانشجوهای متفکر ولی باید به خدمتتون عرض کنم که در قانون جدید قید شده که در صورت عدم پرداخت شهریه حذف و اضافه برای شما باز نمیشه پس لطفا به امیده حذف و اضافه نباشین کسایی که این قانون رو گذاشتن میان بر های دو زدنشم در نظر گرفتن

      پاسخ
    • ...
      ... گفته:

      منم میخوام همین کارو بکنم،ولی باز معلوم نیست بعد حذفو ا اضافه ی قانون جدید وضع کنن بگن بقیه شهریرو باید تا فلان تاریخ بدین.

      پاسخ
  7. مسلم اسماعیلی
    مسلم اسماعیلی گفته:

    خبری نشده هنوز این همه اعتراض کردیم. متاسفم. اینطوری باشه خیلیا انصراف میدن

    پاسخ
  8. zhmv
    zhmv گفته:

    سلام واقعا چیکارکنیم وام ک میخوان بدن هم ۳۰۰میدن ۴تا ضامن کارمند میخان
    بنظر خودتون ما چیکارکنیم تو روبخدا درست کنیذ نذارید ترم اخریع مجبور بشیم دانشگاه رو ول کنیم

    پاسخ
  9. zahra
    zahra گفته:

    سلام ببخشید که اینو میگم باعث تاسف واقعا با ان قانون جدیدشون، همه دانشجوها با این قانون جدید مشکل دارن و در آخر خیلی ها نمیتونن شهریه رو تمام و کمال پرداخت کنند و قطعا نمیشه انتخابواحد تعداد زیادی از دانشجوها ثبت نشه، پس حقوق دانشجو چی میشه؟؟؟!!! قشر ضعیف تر از دانشجو اونم پیام نوری پیدا نکردن!!!!! خواهشا به گوش مسئولین بالا برسونید.

    پاسخ
  10. علی
    علی گفته:

    سلام مطمئن باشید خودشون رویه فعلی تغییر میدن .خیلیا انتخاب واحد نکردن در شهرستان ها و به فکر انصراف هستند. خدا بیامرزد دولت قبل رو مطمئنا در زمان اون دولت چنین اتفاقی صورت نمیگرفت.و اقای وزیر علوم باید پاسخگو باشند نه مسولان دانشگاه مطمئنا دانشگاهی که نزدیک به سه سال سه تا سرپرست عوض میکنه و مدیر فرهنگیش بعد از انتصاب یک ماه بعد برداشته میشه وضعیتش از این بهتر نخواهد شد .این بود شعار استقلال دانشگاه اقایان !!!

    پاسخ
  11. z
    z گفته:

    سلام واقعا انصاف نیس که بخایم با این امکانات خییییییییییییییییلی کم پیام نور ی همچین شهریه رو بدیم اگ این جور بود ک میرفتین دانشگاه ازاد با اون امکانات عالییییشون

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *