پیکر سرگرد شهید حجت‌الله ولی‌زاده در رامشیر تشییع شد

به گزارش آرمان آرا، آئین وداع و تشییع پیکر مطهر سرگرد حجت‌الله ولی‌زاده از نیروهای فراجا و یکی از شهدای مدافع امنیت کشور، صبح امروز سه شنبه با حضور پرشور مردم، خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و جمعی از فرماندهان نظامی و انتظامی برگزار شد.

شرکت‌کنندگان در این مراسم با ذکر نوحه و مدیحه‌سرایی در سوگ اهل بیت (ع)، پیکر پاک این شهید را بر دوش کشیدند و با آرمان‌های والای او در راه حفظ امنیت و آرامش مردم تجدید میثاق کردند.

بر اساس اعلام مسئولان انتظامی، شهید ولی‌زاده روز گذشته در جریان درگیری مستقیم با سارقان مسلح حین اجرای مأموریت در استان خوزستان به فیض عظیم شهادت نائل آمد و نام خود را در فهرست مدافعان جان‌برکف امنیت این سرزمین جاودانه کرد.

بر اساس برنامه اعلام‌شده، پیکر مطهر این شهید عصر امروز در شهر جایزان از توابع شهرستان امیدیه با حضور اقشار مختلف مردم و خانواده‌های شاخص شهدا تشییع و در خاک آرام خواهد گرفت.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *