تجمع دانشجویان بجنورد

تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه بجنورد

جمعی از دانشجویان دانشگاه بجنورد نسبت به گرانی و کیفیت غذا دست به تجمع اعتراض‌آمیز زدند

به گزارش سایت پی ان یو نیوز جمعی از دانشجویان دانشگاه بجنورد بعداز ظهر امروز با تجمع در محوطه این دانشگاه نسبت به آنچه که کیفیت و گرانی غذا عنوان‌ شده، معترض شدند.

این دانشجویان همچنین پیگیری مشکل بلندمدت دانشجویان این دانشگاه در خصوص ایاب و ذهاب را خواستار شدند.

برنامه تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه بجنورد نسبت به گرانی و کیفیت غذا از روزهای گذشته در کانال‌های تلگرامی اطلاع‌رسانی شده بود.

پردیس دانشگاه بجنورد در 5 کیلومتری جنوب این شهر قرار دارد.

1 پاسخ
  1. برای وطنم
    برای وطنم گفته:

    باسمه تعالی
    بسیاری از بودجه وزارت علوم صرف حقوق اساتید دانشگاههای دولتی کشور می شود. وزارت علوم باید تناسبی میان پرداخت حقوق اساتید دانشگاه به نسبت میزان فعالیتهای علمی موثر در پبشرفت کشور و شأن علمی و اعتبار بین المللی اساتید اعمال نماید. بعنوان مثال میزان دریافت حقوق استاد تمام ( پرفسور) در روسیه ماهیانه دو میلیون و سیصد هزار تومان، در چین دو میلیون و هفتصد هزار تومان، در ارمنستان دو میلیون تومان، در ترکیه 9 میلیون و در آمریکا بیست و دو میلیون، در فرانسه 13 میلیون و در ژاپن نیز حدود 13 میلیون تومان است. ولی حقوق یک پرفسور که حتی در سطح کشور مطرح نیست، در رشته هایی مانند کشاورزی و … بسیار بیشتر از ده میلیون تومان است. همین امر باعث ایجاد شکاف طبقاتی بین اعضای هیات علمی و بقیه کارکنان شده. در کشورهای پیشرفته تفاوت حقوق کارکنان با اعضای هیات علمی حدود 10 تا 20 درصد هست.

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.