افتتاح یک کلاس درس در روستای تخت قیصر

افتتاح یک کلاس درس در روستای تخت قیصر

مدیر آموزش و پرورش شوشتر از افتتاح یک کلاس درس در دبستان ۱۳ آبان روستای تخت قیصر خبر داد.

 

به گزارش آرمان آرا به نقل از روابط عمومی آموزش و‌ پرورش شوشتر، شنبه ۲۲ مهرماه ۱۴۰۲ با حضور عابدی پور مدیر آموزش و پرورش شوشتر، صفایی معاون توسعه مدیریت و امور مالی و داراب زاده کارشناس مسئول خدمات و پشتیبانی یک کلاس درس در دبستان ۱۳ آبان روستای تخت قیصر افتتاح گردید.

مصطفی عابدی پور مدیر آموزش و پرورش در این افتتاحیه تصریح کرد: در راستای افزایش فضای آموزشی و رفع مشکل تحصیل دانش آموزان در تایم مخالف و همچنین مختلط بودن این دبستان، کار طراحی و ساخت این کلاس درس با همت خیرین و پیگیری مسئولین مجموعه آموزش و پرورش شهرستان و با صرف هزینه ۴ میلیارد ریال انجام پذیرفت.

عابدی پور در ادامه تصریح کرد: با توجه به اهمیت انجام این پروژه عمرانی، ساخت این کلاس درس در مدت ۴۵ روز بصورت مستمر و جهادی انجام و مشکل اختلاط دانش آموزان دبستان حل شد که نشان از جدیت و فعالیت مستمر مجموعه آموزش و پرورش شهرستان شوشتر دارد.

افتتاح یک کلاس درس در روستای تخت قیصر

افتتاح یک کلاس درس در روستای تخت قیصر

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *