هوای ۶ شهر خوزستان در وضعیت قرمز آلودگی

هوای ۶ شهر خوزستان در وضعیت قرمز آلودگی

 بنا بر اعلام مرکز پایش کیفی هوای کشور، شاخص کیفی صبح امروز دوشنبه در شهر‌های آبادان ۱۹۴، شادگان ۱۸۰، هندیجان ۱۷۳، اهواز ۱۶۶، دشت آزادگان ۱۶۶ و شوشتر ۱۵۹ AQI رسید که نشان دهنده ناسالم بودن هوا برای تمامی گروه‌های سنی است.

براساس این وضعیت این شاخص نشان دهنده ناسالم بودن هوا برای تمامی گروه‌های سنی است که براساس این شاخص، افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید از فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل، خودداری ورزند. افراد دیگر باید فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

با توجه به قرار گرفتن هوای شهرستان‌های اهواز، باوی، کارون سوسنگرد، هویزه، حمیدیه آبادان، شادگان ماهشهر و خرمشهر در شرایط ناسالم فعالیت تمامی این مدارس در نوبت صبح و عصر امروز دوشنبه غیر حضوری انجام می‌شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.