جهش اقدامات برای درمان زوجهای نابارور در کشور؛ ۲ مرکز درمانی در خوزستان خدمات به زوجین ارائه میدهند
۱۸:۵۴ – ۲۷ آذر ۱۴۰۳
باشگاه خبرنگاران جوان؛ ساسان ناصری زاده– دکتر عیسی مالمیر مدیرعامل موسسه خدمات درمان بسیجیان کشور با حضور در استان خوزستان گفت: موسسه خدمات درمانی بسیجیان با توجه به فرمایشات رهبر انقلاب اسناد بالادستی در حوزه جوانی جمعیت، طرحی تحت عنوان «رویش امید» را برای درمان زوجهای نابارور تعریف کرد.
او افزود: در این طرح از سال ۱۳۹۵ تا سال ۱۴۰۰ به صورت نقدی از زوجهای نابارور حمایت میشد و پس از بررسیهای مختلف متوجه شدیم که پرداختیها باید به صورت بیمه صورت پذیرد، لذا از ۱۴۰۰ به بعد با یک جهش دهها برابری برای درمان زوجهای نابارور اقدام کردیم.
به گفته دکتر مالمیر تا سال ۱۴۰۲ مجموعا حدود ۳۵ هزار زوج نابارور تحت فرایند درمانی قرار گرفتند و پس از تدابیر فرماندهی کل سپاه مقرر شد که در سال ۱۴۰۳ یکصد هزارزوج نابارور تحت درمان قرار بگیرند.
مدیرعامل موسسه خدمات درمان بسیجیان با بیان اینکه این هدف سنگین است و نیاز به مبالغ زیادی دارد، بیان کرد: ۳۰ همت اعتبار برای اجرای این طرح لازم بود لذا با توجه به هزینههای هنگفت آن از راهبرد بسیج کنندگی اقدام کردیم.
این مقام مسئول یادآور شد که با همین راهبرد تاکنون بیش از ۷۰ هزار زوج نابارور شناسایی شدهاند که ۳۰ هزار زوج نیز وارد فرایند درمان شدهاند که تا پایان سال به هدف تحت درمان قرار گرفتن، یکصدهزار زوج میرسیم.
او گفت: این موضوع بسیار مهم و از نگرانیهای شخص مقام معظم رهبری و دولت است؛ وزیر بهداشت نیز به صورت ویژه پیگیر این مسئله است و در استان خوزستان نیز در حوزه بهداشت و درمان از بسیج کنندگی استانهای پیشرو است.
دکتر عیسی مالمیر همچنین بیان کرد: حدود ۱۳ درمانگاه طی چند سال گذشته به ویژه مناطق محروم در استان خوزستان وارد فاز عملیاتی شدند و اکنون مشغول به خدمت هستند، در بحث طرح رویش امید نیز انتظار میرود که با این قدرت بسیج کنندگی ۲۱ هزار زوج نابارور در استان خوزستان درمان شوند.
او در خصوص تعداد مراکز طرف قرارداد طرح رویش امید در کشور و خوزستان توضیح داد: در کشور بیش از ۶۲ مرکز ناباروری وارد فاز انعقاد قرار داد شدهاند و در خوزستان نیز دو مرکز قراداد بسته شده است که درمان زوجهای نابارور به صورت کاملاً رایگان صورت میپذیر و افرادی که نیازمند بیمه نامه باشند به صورت بیمه و با آنهایی که نیازمند حمایت مادی باشند نیز به صورت مادی حمایت میشود.
اثر بخشی درمان ناباروری حدود ۳۰ درصد است و از هر ۱۰ نفر ۳ نوزاد متولد میشود ولی با پیشرفتهایی که در این حوزه طی یک دهه گذشته در کشور صورت پذیرفته انتظار میرود این میزان موفقیت تا مرز ۵۰ الی ۶۰ درصد افزایش یابد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!