امضای تفاهم‌نامه میان دانشگاه علوم دریایی خرمشهر و اداره‌کل شیلات خوزستان

ایسنا/خوزستان در دومین روز برگزاری نمایشگاه بین‌المللی ارائه توانمندی‌های صادراتی ایران اکسپو ۲۰۲۵، و با حضور استاندار خوزستان تفاهم‌نامه‌ای با هدف گسترش همکاری‌های علمی، پژوهشی و خدماتی، میان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر و اداره‌کل شیلات استان خوزستان به امضا رسید.

مرتضی سوری، مدیرکل شیلات خوزستان، امروز ۹ اردیبهشت در حاشیه امضای این تفاهم‌نامه اظهار کرد: این تفاهم‌نامه با هدف بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در جهت ارتقای کیفی و کمی فعالیت‌های شیلاتی استان تنظیم شده است. همکاری مشترک در اجرای پروژه‌های تحقیقاتی، ارائه خدمات مشاوره‌ای، ارتقای بهداشت و سلامت آبزیان، توسعه کشت‌های نوین و پایش زیست‌محیطی از جمله محورهای اصلی این تفاهم‌نامه است.

وی افزود: امیدواریم با اجرای مفاد این تفاهم‌نامه، شاهد تحولات اثربخش در حوزه تکثیر، پرورش، صید و فرآوری آبزیان باشیم و گام‌های موثری در راستای اقتصاد دریامحور و پایداری منابع آبزی برداشته شود.

این تفاهم‌نامه به امضای مرتضی سوری مدیرکل شیلات خوزستان و مرتضی بختیاری، رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر رسید.

انتهای پیام

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.