تداوم افزایش دما و شرجی در خوزستان تا روز شنبه

ایسنا/خوزستان مدیرکل هواشناسی خوزستان از تداوم افزایش دما و شرجی در خوزستان تا روز شنبه(۲۴ خرداد) خبر داد.

محمد سبزه زاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش یابی هواشناسی، تا روز شنبه ۲۴ خرداد به ویژه در صبحگاه‌ها و شامگاه‌ها، افزایش رطوبت و شرجی در سواحل، مناطق جنوبی و تا حدودی بخش های مرکزی و غربی استان تداوم خواهد داشت.

وی افزود: همچنین بعدازظهر امروز سرعت وزش بادها در بخش‌های جنوب غربی تا جنوب شرقی در حد متوسط خواهد بود، بنابراین احتمال خیزش گرد و غبارهای محلی نیز در این مناطق دور از انتظار نیست. شمال خلیج فارس نیز امروز مواج است. 

سبزه زاری ادامه داد: روند دما تا روز یکشنبه هفته آینده روند افزایشی خواهد داشت به گونه ای که از روز جمعه(۲۳ خرداد) وقوع دماهای ۴۸ درجه و بالاتر در اغلب نقاط استان به جز مناطق مرتفع شرقی و شمالی مورد انتظار است.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه روز گذشته گتوند با ۴۴.۷ و ایذه با ۲۰.۲ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان گزارش شده اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۴۳.۹ و ۲۶.۱ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

انتهای پیام

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *