انهدام باند قاچاق با کشف ۹۸ قبضه سلاح غیر مجاز در خوزستان

انهدام باند قاچاق با کشف ۹۸ قبضه سلاح غیر مجاز در خوزستان

فرمانده انتظامی خوزستان از کشف ۹۸ قبضه سلاح غیرمجاز و انهدام باند قاچاق اسلحه در استان خبر داد.

 

فرمانده انتظامی استان با اشاره به کشف ۹۸ قبضه سلاح غیرمجاز گفت: در این ارتباط ۷۶ نفر دستگیر و یک باند قاچاق اسلحه در خوزستان منهدم شد.

کشف ۹۸ قبضه سلاح غیر مجاز در خوزستان

سردار سید محمد صالحی با اعلام این خبر اظهار داشت: در راستای مبارزه بی‌امان با قاچاقچیان و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز در سطح استان، پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان هفتکل با رصد اطلاعاتی و همکاری سربازان گمنام امام زمان (عج) در یک عملیات منسجم و مشترک سرکرده باند قاچاق سلاح و مهمات را با یک دستگاه خودروی سمند در حال تردد در محور‌های مواصلاتی شهرستان شناسایی و دستگیر کردند که در بازرسی از خودروی توقیفی ۹ قبضه سلاح کلت کمری به همراه ۱۸ تیغه خشاب کشف شد.

وی در ادامه به اجرای طرح ۴ روزه جمع آوری سلاح و مهمات غیرمجاز توسط پلیس اطلاعات و امنیت عمومی اشاره کرد و افزود: از دستاورد‌های این طرح دستگیری ۷۵ نفر از دارندگان سلاح و کشف ۸۹ اسلحه جنگی و شکاری غیر مجازبا ۵۷۲ عدد فشنگ است.

فرمانده انتظامی استان خوزستان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک پیرامون حمل و نگهداری سلاح و مهمات غیرمجاز مراتب را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.