با عرضه ورق گرم فولاد مبارکه تقاضای کاذب بازار ناپدید شد

به گزارش آرمان آرا،؛ روز دوشنبه؛ ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ شرکت فولاد مبارکه ۱۶۰ هزارتن ورق گرم از محل فعالیت بازرگانی خود با قیمت ۸۵ هزار تومان عرضه کرد، جالب اینجاست که این حجم ورق گرم بدون هیچ‌گونه رقابتی با همان قیمت پایه معامله شد و با اعلام فولاد مبارکه خریداران می‌توانند، مازاد این ورق گرم را فردا (سه‌شنبه؛ ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۵) در مچینگ بورس کالا خریداری کنند.

همه این‌ها در شرایطی است که در روز‌های اخیر برخی دلالان با موج سواری بر شرایط جنگی قیمت‌های ۱۲۰ و ۱۳۰ هزارتومانی را به مصرف‌کنندگان ورق ارایه می‌کردند، اما عرضه فولاد مبارکه نشان داد اردیبهشت ۱۴۰۵ از حیث تقاضای ورق گرم با اسفند ۱۴۰۴ تفاوتی نداشته است و کماکان بازار با رکودی سنگین مواجه است.

سوال مهمی که سال‌هاست مطرح است و پاسخی برای آن یافت نشده این است که ورق‌های بهین‌یابی چگونه سر از بازار آزاد درمی‌آورند که دلالان بتوانند به این‌ گونه با ورق فولادی سوداگری کنند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *