تعهدات ماده ۱۰ در بخش بازنشستگان نفت اجرا شد – خبر صنعتی

به گزارش خبرصنعتی؛ رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت از اجرای بخش مربوط به تعهدات صندوق در پرونده ماده ۱۰ بازنشستگان خبر داد و تأکید کرد پیگیری سایر تعهدات مرتبط با کارفرمایان همچنان ادامه دارد.

حسین حسین‌زاده با تشریح آخرین وضعیت اجرای ماده ۱۰، اعلام کرد بخش مرتبط با تعهدات صندوق در دوران بازنشستگی به مرحله اجرا رسیده و اقدامات لازم در این زمینه انجام شده است.

اجرای تعهدات صندوق در پرونده ماده ۱۰

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با اشاره به روند اجرای ماده ۱۰ اظهار کرد: بخش مربوط به تعهدات صندوق در دوران بازنشستگی اجرایی شده است، اما بخش دیگری از این پرونده که به تعهدات کارفرمایی در دوران اشتغال بازنشستگان مربوط می‌شود، همچنان در حال پیگیری است.

وی افزود صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت به صورت مستمر موضوع اجرای تعهدات کارفرمایان ذی‌ربط را دنبال می‌کنند تا حقوق بازنشستگان به طور کامل محقق شود.

وام گردشگری به مطالبه عمومی بازنشستگان تبدیل شده است

حسین‌زاده در ادامه به خدمات رفاهی ارائه شده به بازنشستگان صنعت نفت اشاره کرد و گفت: تسهیلات وام گردشگری که طی سال‌های اخیر به مجموعه خدمات رفاهی صندوق‌ها اضافه شده، با استقبال گسترده بازنشستگان مواجه شده و اکنون به یکی از مطالبات عمومی این قشر تبدیل شده است.

به گفته وی، برنامه‌ریزی برای اختصاص نوبت‌های جدید این تسهیلات در دستور کار قرار دارد تا شمار بیشتری از بازنشستگان بتوانند از این امکان بهره‌مند شوند.

طراحی خدمات رفاهی جدید برای بازنشستگان

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت همچنین از بررسی و طراحی خدمات رفاهی مشابه خبر داد و تأکید کرد توسعه خدمات رفاهی یکی از اولویت‌های صندوق‌ها در سال جاری خواهد بود.

وی افزود هدف از این برنامه‌ها افزایش سطح رضایتمندی و بهبود کیفیت خدمات ارائه شده به بازنشستگان صنعت نفت است.

آخرین وضعیت پرداخت علی‌الحساب مستمری

حسین‌زاده درباره پرداخت علی‌الحساب مستمری بازنشستگان نیز توضیح داد که سازوکار پرداخت این مبالغ مطابق روال سال‌های گذشته دنبال می‌شود.

وی تصریح کرد به محض تأمین منابع مالی مورد نیاز، زمان پرداخت و جزئیات مربوط به آن از طریق کانال‌های رسمی به بازنشستگان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

جمع‌بندی

اظهارات رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت نشان می‌دهد بخش مربوط به تعهدات صندوق در پرونده ماده ۱۰ به مرحله اجرا رسیده، اما تعیین تکلیف تعهدات کارفرمایی همچنان نیازمند پیگیری است. در کنار این موضوع، توسعه خدمات رفاهی، افزایش ظرفیت وام گردشگری و پرداخت علی‌الحساب مستمری از مهم‌ترین برنامه‌های پیش روی صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت عنوان شده است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *