⭕تخلفی دیگر از شهردار شوشتر/ انفعال استانداری خوزستان ادامه دارد

⭕تخلفی دیگر از شهردار شوشتر/ انفعال استانداری خوزستان ادامه دارد

به گزارش آرمان‌آرا، در جدیدترین تخلف از سوی اسفندیاری، شهردار شوشتر، یک نیروی پیمانکار بدون رعایت قوانین و مقررات به عنوان مسئول منصوب شده است. این اقدام که بر خلاف دستورالعمل‌های قانونی است، نشان می‌دهد که شهردار شوشتر، تخلفات در شهرداری نهادینه شده است.

طبق قوانین، شهردار نمی تواند برای برای نیرویی که تحت قرارداد پیمانکار در زمینه‌های مختلفی مانند فضای سبز و یا تنظیف است حکم مسوولیت صادر کند.

این اقدام نه تنها به‌طور مستقیم قوانین اداره امور شهری را نقض می‌کند بلکه احتمالاً به دلایلی دیگر صورت گرفته است که می‌تواند ارتباطی با منافع خاصی داشته باشد.

گفته می‌شود که ممکن است این انتصاب به عنوان پاداشی برای جا به جایی پوشه‌ آبی فاکتورها در روابط عمومی بوده باشد!!

در شرایطی که شفافیت و پاسخگویی در مدیریت شهری ضروری است، این گونه اقدامات نه تنها بر اعتماد عمومی آسیب می‌زند بلکه نیازمند واکنش فوری نهادهای نظارتی است!

سکوت و انفعال استانداری خوزستان در قبال تخلفات در شورا و شهرداری شوشتر به نظر می‌رسد ادامه دارد و این موضوع سوالات زیادی را در مورد نظارت و کنترل بر روند تصمیم‌گیری‌ها در شهرداری‌ها مطرح می‌کند. آیا مسئولان مربوطه از چنین تخلفاتی آگاهند؟ چرا هیچ‌گونه برخورد جدی صورت نمی‌گیرد؟

> *برای دریافت سریع مهم‌ترین اخبار، همین حالا روی “دنبال کردن” (Follow) در بالای صفحه بزنید و به کانال جدید واتساپ آرمان‌آرا بپیوندید! با ما همیشه یک قدم جلوتر باشید.*
✅ لینک کانال آرمان‌آرا
https://whatsapp.com/channel/0029VaFMGV21yT2B6sgw2V03

🟧 کانال ایتا – آرمان آرا:
https://eitaa.com/armanara

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *