استارت آپ دانشگاه میامی که کشاورزی را متحول می‌کند

شروتی چودری در دوران کودکی، شاهد زندگی متفاوت پدربزرگ و مادربزرگش بود که یکی کشاورز و دیگری تاجر بود. او هرگز تصور نمی‌کرد که سال‌ها بعد، در حین برنامه دکتری‌ خود در دانشگاه میامی، این دو جهان دوباره به هم پیوند بخورند – این بار در قالب یک استارتاپ.

به گزارش ایسنا، ترکیب غیرمنتظره کشاورزی و کارآفرینی، پایه و اساس تحقیقات چودری شد و در نهایت به تاسیس مشترک یک استارتاپ نانوتکنولوژی به همراه پراتیم بیسواس، رئیس دانشکده مهندسی دانشگاه میامی منجر شد.

هدف آنها از این ابتکار جدید، بهبود روش‌های کشاورزی با استفاده از نانو تکنولوژی بود. چودری در این باره می‌گوید: «وقتی وارد برنامه دکتری دانشگاه میامی شدم، در رشته مهندسی برق بودم که هیچ ارتباطی با نانوتکنولوژی نداشت؛ اما به دلیل اینکه تمام عمرم با پدربزرگ و مادربزرگم زندگی کرده بودم، چیزی پیدا کردم که می‌توانستم با دکتر بیسواس ترکیب کنم. همیشه دوست داشتم محصولاتی بسازم که تاثیر آنها بر اکوسیستم، اقلیم و سلامت را درک کنم.

در قلب استارت‌آپ این دو محقق با نام SmArT، یک سیستم نانوکود قرار دارد که برای تحویل کارآمدتر مواد مغذی به محصولات با استفاده از نانوذرات طراحی شده است که متناسب با نیاز گیاهان مختلف و از طریق روش‌های آئروسل (به تکنیکی گفته می‌شود که در آن ذرات بسیار ریز مایع یا جامد (مانند نانوذرات) در یک گاز (معمولاً هوا) معلق شده و به‌صورت مه یا اسپری منتشر می‌شوند) ارائه می‌شود.

در مقایسه با کودهای معمولی که به‌صورت انبوه استفاده می‌شوند و می‌توانند رواناب (رواناب معمولا شامل آب حاوی کودها، سموم یا سایر مواد شیمیایی است که می‌تواند به آلودگی منابع آبی و آسیب به اکوسیستم منجر شود) قابل‌توجهی ایجاد کنند و به محیط زیست آسیب برسانند، فناوری SmArT می‌تواند به کشاورزان کمک کند تا مواد شیمیایی کمتری استفاده کنند، ضایعات را به حداقل برسانند و کیفیت محصول را بهبود بخشند. گفته می‌شود که این روش بازده محصول را تا ۸۰ درصد افزایش  و مصرف کود را تا ۴۵ برابر کاهش می‌دهد.

ابتکار این دو محقق، توجهات را به سمت خود جلب کرده است. استارت آپ آنها اخیرا در کنار پنج فینالیست دیگر در مسابقه ارائه استارتاپ امسال برگزیده شد و جایزه بزرگ ۱۲۵,۰۰۰ دلاری را برد.

انتهای پیام 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.