وضعیت قرمز کیفیت هوا در ۹ شهر خوزستان

به گزار آرمان آرا، امروز پنجشنبه سامانه پایش کیفی هوای کشور اعلام کرد که شاخص کیفیت هوا در ساعت ۱۱ صبح در شهرهای امیدیه (۱۹۲ AQI)، هندیجان (۱۹۱)، بهبهان (۱۸۹)، رامهرمز (۱۷۸)، هفتکل (۱۶۶)، ملاثانی (۱۶۵)، آغاجاری (۱۶۱)، شادگان (۱۵۹) و دشت آزادگان (۱۵۲) به سطح قرمز (ناسالم برای تمام گروه‌ها) رسیده است.

همچنین، چندین شهر دیگر خوزستان شامل اهواز (۱۴۴)، آبادان (۱۳۶)، خرمشهر (۱۲۸)، ماهشهر، اندیمشک و گتوند (۱۱۹)، شوش (۱۱۳) و دزفول (۱۱۰) در وضعیت نارنجی (ناسالم برای گروه‌های حساس) قرار دارند.

بر اساس این گزارش، شهرستان‌های باغملک، دهدز، لالی و هویزه با شاخص کیفیت هوای زیر ۱۰۰، در محدوده قابل قبول قرار گرفته‌اند، اما اندیکا با AQI پایین‌تر از ۵۰ به عنوان تنها شهرستان خوزستان با هوای پاک شناخته شده است.

با توجه به تداوم آلودگی هوا، به ویژه در شهرهای با وضعیت قرمز، توصیه می‌شود افراد از فعالیت‌های طولانی‌مدت در فضای آزاد خودداری کنند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *