حوزه‌های علمیه باید آرایش جنگی بگیرند؛ راه‌اندازی قرارگاه جنگ ترکیبی

به گزارش آرمان آرا حجت‌الاسلام والمسلمین حسین رفیعی اظهار کرد: حوزه‌های علمیه به عنوان مرکز اقامه، تبیین و ترویج دین و گفتمان دینی و انقلاب اسلامی باید آرایش جنگی به خود بگیرند. بنابراین ضروری بود که در حوزه‌های علمیه یک قرارگاه جنگ نرم تشکیل شود.

وی افزود: امروز به ظاهر جنگ، جنگ سخت است اما جنگ اصلی، جنگ نرم و جنگ رسانه‌ای است. دشمن از طریق جنگ رسانه‌ای در پی تحقق اهداف خود است و حمله نظامی تنها یکی از راهبردهای تحقق اهداف در جنگ نرم محسوب می‌شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری به سابقه درخشان حوزه‌ها اشاره کرد و گفت: همانگونه که حوزه‌های علمیه در شرایط خاص مانند دوران کرونا قرارگاهی را تشکیل دادند و در خدمت‌رسانی به مردم، امدادرسانی و همراهی با مردم پیشگام بودند، امروز نیز در این شرایط، قرارگاه جنگ ترکیبی بلاغ مبین را تشکیل داده‌اند.

رئیس قرارگاه بلاغ مبین حوزه‌های علمیه به مأموریت‌های اصلی قرارگاه اشاره کرد و افزود: حضور در میان مردم و اندیشه‌های مردم، انجام روشنگری‌های لازم، پاسخگویی به شبهات و تنویر اذهان عمومی، برملا کردن نقشه‌های شوم دشمن، تحقق جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف، ترویج معارف دینی و تبیین ارزش‌های انقلاب اسلامی از مأموریت‌های این قرارگاه است.

وی با اشاره به اهداف قرارگاه بلاغ مبین، تأکید کرد: قرارگاه جنگ ترکیبی بلاغ مبین وظیفه دارد در تمام نقاط کشور حاضر باشد، در کنار مردم باشد و همچون دژی مستحکم از نفوذ شبهات جلوگیری کند. اگر در عرصه نظامی سیستم‌های پدافند موشکی داریم، در جنگ نرم، حوزه‌های علمیه، مبلغان دینی و اساتید ما هر کدام یک پایگاه پدافندی هستند که همزمان هم دفاع می‌کنند و هم به صورت آفندی عمل می‌نمایند.

حجت‌الاسلام رفیعی تأکید کرد: امروز جهاد تبیین به عنوان یک فریضه فوری، فریضه اهم و واجب شرعی برای حوزه‌های علمیه محسوب می‌شود و ما خود را موظف به انجام این رسالت بزرگ می‌دانیم.

وی افزود: آیت الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه با صدور فرمان تشکیل قرارگاه جنگ ترکیبی بلاغ مبین، زمینه‌ساز شکل‌گیری امتداد این قرارگاه در تمام استان‌های کشور شده‌اند. این نهاد با همکاری همه مراکز و نهادهای حوزوی تشکیل شده و الحمدالله به صورت منسجم و با راهبرد مشخصی در حال فعالیت است.

معاون تبلیغ و امورفرهنگی حوزه‌های علمیه با اشاره به مسئولیت عمومی همه اقشار حوزوی، اظهار کرد: امروز تمام طلاب، مبلغان، اساتید، محققان و هر فرد دلسوزی که برای اسلام، انقلاب و ایران عزیز می‌تپد، سه رسالت اساسی بر عهده دارد: ۱. مسئولیت روشنگری و تبیین حقایق ۲. تقویت روحیه ایمان و امید در جامعه ۳. حفظ و ترویج ارزش‌های انقلاب اسلامی.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه تصریح کرد: حوزه‌های علمیه به عنوان نماد دین و مبلغان معارف اسلامی، مسئولیت سنگینی در پاسخگویی به شبهات و روشنگری در جامعه دارند. ما باید با تمام توان در این عرصه حاضر باشیم و از ارزش‌های انقلاب و اسلام دفاع کنیم.

حجت‌الاسلام رفیعی به تشریح نقش محوری حوزه‌های علمیه در دفاع از ارزش‌های انقلابی پرداخت و ادامه داد: پیام‌های روشنگرانه مراجع عظام تقلید، علمای اسلام و دولتمردان، همراه با حماسه‌آفرینی مردم در سراسر جهان از آمریکای لاتین تا آسیا و کشورهای اسلامی، این انسجام بی‌نظیر را ایجاد کرده است. ما موظف به حفظ و صیانت از این سرمایه عظیم هستیم.

وی در ادامه به تبیین عمق وحدت ملی و نقش حوزه‌های علمیه پرداخت و گفت: امروز شاهد وحدت بی‌نظیری میان ملت شریف ایران، حوزه‌های علمیه و نیروهای مسلح هستیم. همه با اقتدار پشت سر رهبری معظم و ولایت فقیه ایستاده‌ایم و این همان چیزی است که دشمن را به وحشت انداخته است.

وی خطاب به طلاب تأکید کرد: همه طلاب عزیز وظیفه دارند به بهترین شکل در میدان حاضر باشند. باید انسجام و وحدت را حفظ کنیم و بدانیم دشمن اصلی ما آمریکا و رژیم صهیونیستی است که کینه‌شان متوجه اسلام عزیز، ایران سربلند و مردم غیور ماست.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه گفت: قرارگاه جنگ ترکیبی بلاغ مبین برای صیانت از این ارزش‌ها تشکیل شده است. راهبرد ما حفظ، تقویت و ایجاد امید در دل ملت ایران است. همه نهادها به ویژه حوزه‌های علمیه باید درهای خود را به روی مردم باز کنند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *