🚨 ستاد کل نیروهای مسلح: با هرگونه تهدید دشمن کوبنده‌تر برخورد می‌کنیم/ نخست‌وزیر نادان اسرائیل پس از شکست در جنگ ۱۲ روزه به دنبال دو قطبی سازی رفته است

به گزارش آرمان آرا، ستاد کل نیروهای مسلح در پیامی، فرارسیدن هفته دولت را تبریک گفت و از تلاش‌های جهادی دولتمردان، به‌ویژه رئیس‌جمهور پرکار، پرتلاش و پیگیر در خدمت صادقانه به هم‌وطنان قدردانی کرد و اعلام داشت بیش از گذشته، دولت محترم را در پیشبرد اهداف مقدس انقلاب اسلامی یاری خواهد کرد.

بنا بر روایت فارس، متن این پیام به شرح ذیل است:

نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با تشکر و قدردانی از عنایت و لطف رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده معظم کل قوا، حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای (مدّ ظلّه‌العالی) به فرزندان مجاهد خود در دفاع مقدس و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، اعلام می‌دارد با تبعیت از فرامین، تدابیر و رهنمودهای معظم‌له، با ارتقای قدرت و توسعه توان دفاعی، همه توان و تلاش خود را در دفاع از منافع ملت و ایران عزیز و تمامیت ارضی کشور و کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی به کار خواهد گرفت.

در طول عمر با برکت انقلاب اسلامی، اقتدار و بالندگی کشور در عرصه‌های مختلفِ سازندگی، آبادانی و پیشرفت علمی، به‌واسطه اتحاد، همبستگی و پیوند عمیق ملت با مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی به ثمر نشسته است.
در سال‌های پرفرازونشیب انقلاب اسلامی، بصیرت، همدلی و همراهی امت با مسئولان کشور و نیروهای مسلح، دشمنان این سرزمین مقدس را ناامید کرده و نقشه‌های شوم آنان را به یأس و شکست تبدیل کرده است.

نظام سلطه با تصویرسازی دروغین و تحریف واقعیت‌ها، همچنان تلاش می‌کند تا اتحاد مقدس ملت با مسئولان و انسجام ملی را با اختلاف‌افکنی خدشه‌دار نماید؛ غافل از اینکه ملت بصیر، دشمن‌شناس و نستوه ایران عزیز با پیروی از رهبر حکیم، فرزانه، شجاع و دلسوز خود، به حمایت از مسئولان خدوم و فرزندان مجاهد خود در نیروهای مسلح برخلاف هدف‌گذاری و جهت‌گیری دشمنان، در برابر توطئه‌ها و خباثت‌های آنان، متحدتر و منسجم‌تر می‌شوند.

سران آمریکا و نخست‌وزیر نادان رژیم غاصب و کودک‌کش صهیونیستی، پس از تحمل شکست نظامی در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی، در صدد برآمده‌اند با هدف ایجاد اختلاف و دوقطبی‌سازی در داخل ایران، برای جبران شکست خود، در صفوف متحد مردم، قوای سه‌گانه و نیروهای مسلح رخنه ایجاد کنند. در حالی‌که ملت همیشه بیدار، در بزنگاه‌های تاریخی، مقاومت و هوشیاری خود را به اثبات رسانیده‌اند. از این رو، هرگونه اختلاف‌افکنی و چندصدایی، از هر جریان یا تریبونی که به انسجام ملی خدشه وارد کند، بی‌تردید بازی در زمین صهیونیست‌ها و آمریکاست.

نیروهای مسلح، ضمن تشکر از انسجام و حمایت‌های بی‌نظیر مردم شریف ایران اسلامی، دولت خدمت‌گزار و قوای سه‌گانه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، اطمینان می‌دهند با تقویت اتحاد مقدس، همدلی، هماهنگی و هم‌افزایی با مردم عزیز و مسئولان کشور، به‌ویژه رئیس‌جمهور محترم، با هرگونه ماجراجویی و تهدید دشمنان ملت، کشور و انقلاب اسلامی، با قاطعیت و کوبنده‌تر از گذشته برخورد خواهند نمود و دشمنان ایران و ایرانیان را برای همیشه از کرده خود پشیمان خواهند ساخت.

۲۹۲۲۱

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *