استفاده دانشگاهیان از ظرفیت مسکن مهر

استفاده دانشگاهیان از ظرفیت مسکن مهر

رئیس صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم با اشاره به وام ودیعه مسکن ویژه متاهلان از رایزنی برای استفاده از ظرفیت مسکن مهر خبر داد.

 

به گزارش سایت پی ان یو نیوز PnuNews.com ذوالفقار یزدان مهر گفت: به دانشجويان متاهل وام ودیعه مسکن ارائه می شود که مقدار و شرایط این وام در سطح استان ها و شهرهای مختلف کشور متفاوت است.

وی افزود: در حال حاضر از بین خوابگاه های موجود در کشور تعداد خوابگاه هایی که برای متاهلان در نظر گرفته شده، بسیار کم است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان ادامه داد: مقدار و شرایط این وام در سطح استان ها و شهرهای مختلف کشور متفاوت است اما در حال رایزنی هستیم که از ظرفیت مسکن مهر استفاده شود و در اختیار دانشگاه ها قرار داده شود.

یزدان مهر گفت: افراد از طریق دانشگاه های در حال تحصیل خود می توانند از میزان این وام ها مطلع شوند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان با اشاره به بحث اعتبارات لازم برای خوابگاه ها و رضایت از این بخش اظهار داشت: در بحث خوابگاه ها تا رسیدن به نقطه مطلوب در حدود ۷۰۰ میلیارد تومان حداقل کمبود اعتبار داریم. ما برای تجهیز و تعمیر اساسی خوابگاه ها نیز با ۵۵۰ میلیارد تومان کمبود اعتبار مواجه هستیم که با استفاده از نهادهای عام المنفعه درصدد پوشش دهی مناسب تلاش می کنیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.