رهبر انقلاب: روحیه کار و تلاش را بر حالت «نه جنگ نه صلح» غلبه بدهیم

به گزارش آرمان آرا، رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز در دیدار رئیس جمهور و هیئت وزیران، با اشاره به ضرورت تقویت مؤلفه‌های قدرت و عزت ملی، «مسئله معیشت مردم» را از مهمترین مسائل کشور خواندند و با تأکید بر اقدامات جدی‌تر دولت در «انضباط بازار» و رفع دغدغه مردم درباره افزایش بی‌ضابطه قیمت کالاها، توصیه‌های مهمی در زمینه ضرورت «غلبه فضای کار و تلاش و امید» بر «حالت نه جنگ نه صلح»، تقویت تولید، پیگیری تصمیمات تا حصول نتایج، استفاده از فرصت موجود اجماع‌سازی برای انجام کارهای مهم، حل مشکل مسکن، پرهیز از اسراف به‌ویژه در دستگاه‌های دولتی و توجه مسئولان و اصحاب قلم و بیان به تبیین نقاط قوت حقیقی و امیدآفرین بیان کردند.

رهبر انقلاب: روحیه کار و تلاش را بر حالت نه جنگ و نه صلح غلبه بدهیم.

رهبر انقلاب: وظیفه مهم دولت‌ها تقویت مؤلفه‌های قدرت و عزت ملی است. روحیه و انگیزه و یکپارچگی ملت، مهمترین مؤلفه قدرت.

رهبر انقلاب: افزایش تولید نفت موضوع مهمی است. باید در اکتشاف نفت از روش‌ها و ابزارهای جدید استفاده شود. از توان نخبگان جوان بهره گرفته شود.

رهبر انقلاب: مسئولان و دستگاه‌ها مراقب موضوع اسراف باشند، به‌خصوص در زمینه سفرها.

رهبر انقلاب: باید با فاجعه‌آفرینی رژیم خبیث و منفور صهیونی در غزه، مقابله شود. یکی از خطوط اصلی دیپلماسی کشور باید توصیه به کشورها برای قطع ارتباط با رژیم صهیونی باشد.

مشروح خبر و تصاویر تکمیلی متعاقباً منتشر می‌شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *