شهرهای خوزستان شاهد چه میزان بارش باران بودند

مهر نوشت:

محمد سبزه‌زاری در گفتگو با آرمان آرا، مجموع بارش سامانه اخیر در ایستگاه‌های هواشناسی استان را تا ساعت ۱۸:۳۰ روز چهاردهم بهمن ۱۴۰۴ اعلام کرد.

وی اظهار کرد: بر اساس داده‌های ثبت‌شده، ایستگاه حسینیه با ثبت ۳۰.۱ میلی‌متر بارش، بیشترین میزان بارندگی این سامانه را در استان خوزستان به خود اختصاص داده است.

مدیرکل هواشناسی خوزستان افزود: پس از حسینیه، ایستگاه لالی با ۶.۷ میلی‌متر، ایذه با ۵.۵ میلی‌متر، مسجدسلیمان با چهار میلی‌متر، دهدز با ۳.۷ میلی‌متر، آبادان با ۲.۷ میلی‌متر، صفی‌آباد دزفول با دو میلی‌متر، شوش با ۱.۷ میلی‌متر و شوشتر با ۱.۷ میلی‌متر بارش ثبت کرده‌اند.

سبزه‌زاری ادامه داد: میزان بارش در ایستگاه‌های هویزه ۱.۶ میلی‌متر، شادگان ۱.۵ میلی‌متر، بستان ۱.۳ میلی‌متر، گتوند ۱.۱ میلی‌متر، اهواز ۱ میلی‌متر، هفتگل ۰.۸ میلی‌متر، کشاورزی اهواز ۰.۷ میلی‌متر و رامهرمز ۰.۴ میلی‌متر گزارش شده است.

وی گفت: در بندر ماهشهر ۰.۱ میلی‌متر بارش ثبت شده و ایستگاه‌های آغاجاری، امیدیه، بهبهان، رامشیر و هندیجان در این سامانه بارشی، بارشی دریافت نکرده‌اند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *