آزمون میدانی مدیریت بحران در پتروشیمی آبادان

به گزارش آرمان آرا، به نقل از روابط عمومی، برند و مسئولیت اجتماعی تاپیکو؛ مانور شرایط اضطراری با سناریوی نشت گاز پروپان از مخزن ۱۶۵ در منطقه آبادان با موفقیت برگزار شد.

این تمرین با هدف سنجش آمادگی تیم‌های امدادی و آتش‌نشانی، ارزیابی هماهنگی و اطلاع‌رسانی، بررسی اثربخشی آموزش‌های تخصصی و عمومی و ارتقای آمادگی ذهنی کارکنان، به‌ویژه سرپرستان، اجرا شد.

براساس سناریو، نشت گاز LPG با پتانسیل انفجاری بالا توسط یکی از کارکنان شناسایی و بلافاصله از طریق بی‌سیم به واحد آتش‌نشانی اعلام شد. در پی این گزارش، تیم‌های آتش‌نشانی و اورژانس فوراً در محل حاضر شدند و در کمتر از ۱۰ دقیقه با ایمن‌سازی محیط، تخلیه افراد غیرمسئول، کولینگ مخزن و کنترل انتشار گاز، نسبت به قطع مسیر ورودی و انتقال محتویات مخزن اقدام کرده و شرایط را به‌طور کامل مهار کردند.

در این مانور، نحوه استقرار و هماهنگی تیم‌های آتش‌نشانی، بهره‌برداری، حراست، بهداشت و درمان، پشتیبانی، روابط عمومی و کمیته بحران مورد ارزیابی قرار گرفت و تمامی مراحل طبق برنامه زمان‌بندی پیش‌بینی‌شده اجرا شد.

لازم به ذکر است که نتایج این تمرین نشان‌دهنده آمادگی مطلوب نیروها، کارایی تجهیزات و اثربخشی آموزش‌های ارائه‌شده در مدیریت شرایط اضطراری بود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *