عضو جدید و رئیس هیئت‌مدیره شرکت صنایع تجهیزات نفت معرفی شدند

به گزارش آرمان آرا،ترکیب مدیریتی شرکت صنایع تجهیزات نفت با دو تغییر جدید همراه شد؛ ابوالفضل اسمعیلی به‌عنوان رئیس هیئت‌مدیره و محمد موحدی به‌عنوان عضو جدید هیئت‌مدیره این شرکت منصوب شدند و محمد سلیمانی، احسان والی و سالار علیاری کرده‌ده نیز در ترکیب جدید به فعالیت خود ادامه دادند.

شرکت صنایع تجهیزات نفت با نماد «فنفت» در اطلاعیه‌ای، مصوبات جلسه هیئت‌مدیره مورخ ۷ مهر ۱۴۰۵ درباره معرفی نمایندگان اعضای حقوقی و تعیین سمت‌های مدیریتی را اعلام کرد. این تغییرات در پی مصوبه مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ انجام شده است؛ مجمعی که ترکیب جدید اعضای حقوقی هیئت‌مدیره را تعیین کرده بود و در جلسه ۷ مهر، نمایندگان این اعضا و سمت‌های مدیریتی آنان مشخص شدند.

بر اساس تصمیم جدید، شرکت توسعه نفت و گاز شایستگان اهداف، ابوالفضل اسمعیلی را به‌عنوان نماینده خود معرفی کرده و وی در جلسه هیئت‌مدیره به ریاست هیئت‌مدیره صنایع تجهیزات نفت رسیده است.

اسمعیلی دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری است و در جسوابق حرفه‌ای اعلام‌شده برای او، حضور در هیئت‌مدیره و مسئولیت‌های مدیریتی و مالی در شرکت‌هایی از جمله شرکت سرمایه‌گذاری صنعت نفت، شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران، شرکت حفاری استوان و گلوبال پتروتک کیش دیده می‌شود.

همزمان، شرکت توسعه نفت و گاز صبا کارون نیز محمد موحدی را به‌عنوان نماینده خود در هیئت‌مدیره فنفت معرفی کرده است. موحدی دارای مدرک کارشناسی ارشد حقوق است و سابقه فعالیت در حوزه‌های مدیریتی، حقوقی و سرمایه انسانی را در کارنامه دارد.

از جمله سوابق اعلام‌شده برای موحدی، ریاست هیئت‌مدیره اکتشاف تجلی صبا و خدمات‌گستر صبا انرژی، مدیرعاملی و نایب‌رئیسی خودروسازان هام ایرانیان، مدیریت سرمایه انسانی سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری و عضویت در شورای راهبردی کمیسیون اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت نظام ذکر شده است.

در ادامه محمد سلیمانی در سمت مدیرعامل و عضو هیئت‌مدیره حضور دارد؛ و احسان والی نیز به‌عنوان نایب‌رئیس هیئت‌مدیره و سالار علیاری کرده‌ده به‌عنوان عضو هیئت‌مدیره به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

همچنین محمدرضا اقبال خمامی در سمت دبیر هیئت‌مدیره حضور دارد.

ترکیب فعلی هیئت‌مدیره::
ابوالفضل اسمعیلی؛ رئیس هیئت‌مدیره، نماینده توسعه نفت و گاز شایستگان اهداف
احسان والی؛ نایب‌رئیس هیئت‌مدیره
محمد سلیمانی؛ مدیرعامل و عضو هیئت‌مدیره
محمد موحدی؛ عضو هیئت‌مدیره، نماینده توسعه نفت و گاز صبا کارون
سالار علیاری کرده‌ده؛ عضو هیئت‌مدیره
محمدرضا اقبال خمامی؛ دبیر هیئت‌مدیره

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *